Gezmeyi Seven Arkadaş Arıyorum - ᴄʜᴀᴛᴢᴀᴅᴇ

Gezmeyi Seven Arkadaş Arıyorum

Gezmeyi Seven Arkadaş Arıyorum


Serpil AKDAĞ / 37 yaşında
Türkiye / İzmir / Urla














İsim : Serpil AKDAĞ / Yaş : 37
Ülke : Türkiye
Şehir / İlçe : İzmir / Urla
Medeni Durum : Boşanmış 
Etnik Köken : Göçmen 
Boy : 170.cm
Kilo : 56
Burç : Aslan
Vücut Yapısı : Balık Etli
Sigara : Evet
Alkol : Nadiren
Gelir Düzeyi : Normal
Meslek : Belediye Çalışanı 
Eğitim Durumu : Üniversite Mezunu
Fizik : Kumral
Telefon : 003225889061 📞



Merhaba arkadaşlar ben Serpil, 37 yaşındayım.Dışarı çıkmayı tatil yapmayı severim Haftanın sonunda yıllık izinlerimde farklı ulkeleri ziyaret etmeyi severim. Güzel yerlerde yürümek, plajlar, restoranlar, konserler, sanat, seyahat etmek benim için ilgi çekicidir. Dünyayı ve yeni kültürleri açmayı, yeni bir şeyler bilmeyi çok seviyorum. Bir çok Avrupa ülkesinde, İspanya, Portekiz, Isvicre, Finlandiya, Estonya, İzlanda, Ukrayna, Moldova ve Yunanistan da bulundum. İtalya, Kenya, Fas, Hong Kong, Avustralya, Japonya, ABD'yi görmek isterim. Fitness kulübüne gitmeyi, bir yere gitmeyi, alışveriş yapmayı, kahve içmeyi ve etrafa bakmayı severim. Ayrıca ev zamanını seviyorum. Kanepede dinlenmek, ilginç bir şeyler izlemek, okumak, tembel sağlıklı yemek pişirmek... Hafta sonu ve ilham aldığımda resim yapmayı seviyorum.
Arkadaşlarım benim zeki ve kibar, sobbetci,  arkadaş canlısı ve dürüst olduğumu söylüyor. Enerjik ve pozitif bir insanım, yumuşak bir yapıya sahibim ve mutsuz zamanım pek yok. Nezaket, şefkat, kibarlık, kültür, özen, dikkat, ve sarılmalar benim için çok önemlidir. İngilizceyi çok iyi anlayabiliyor ve konuşabiliyorum. Şu an konuşma dolgun sesim eğlenceli olabilir ama iyi bir öğrenciyim ;) Sadece pratik ve iyi kelime bilgisine ihtiyacım var.
Mutluluk isteyen ve güçlü manevi değerlerine sahip iyi, dürüst, neşeli bir kadını takdir edebilen bir erkek arıyorum. Mutluluk, sevgi ve dostluk, hassasiyet ve uyum içinde yaşamak istiyorsanız bana yazabilirsiniz...

4 yorum

  1. Selam bende Samsundayım tanışalımı tl 05353159563

    YanıtlaSil
  2. Merhaba hanfendi

    YanıtlaSil
  3. Gece kiral yaş44 İzmir'de çalışıyorum

    YanıtlaSil